Zapečené gnocchi

Zapečené gnocchi

 

🔥ZAPEČENÉ GNOCCHI S MLETÝM MASEM A MOZZARELLOU🔥 (3 porce)

 

•500g gnocchi (bramborové/rýžové/celozrnné)

•300g mletého hovězího masa s nižším obsahem tuku (ideál do 15% tuku)

•1 cibule

•3 stroužky česneku

•1 plechovka krájených rajčat

•1 lžička medu/stévie na doslazení

•lžička sušeného oregana

•sůl, pepř

•1 mozarella light

•čerstvá bazalka

 

Gnocchi uvaříme dle návodu a dáme stranou.

Na nepřilnavé pánvi opečeme cibuli a za chvilku přidáme česnek. Poté přidáme maso a opékáme, dokud neztratí zcela růžovou barvu. Přidáme rajčata, dochutíme solí, pepřem, oreganem, osladíme a provaříme 10-15 minut.

Poté smícháme gnocchi se směsí, přendáme do zapékací mísy, poklademe nakrájenou mozarellou a zapečeme na 200 stupňů 15 minut.

 

Obědová porce je 1/3. Podáváme zdobené bazalkou.

Dobrou chuť!

 

6 Komentáře
  • Eliška Muzikantová
    Zvěřejněno: 20:09h, 25 dubna Odpovědět

    Dnes jsme dělali na oběd a naprosto výborné a rychlé 😍

    • Marcela
      Zvěřejněno: 09:29h, 26 dubna Odpovědět

      Že? Jednoduché a přitom taková dobrota! 🙂

  • Petra Poláková
    Zvěřejněno: 11:30h, 24 října Odpovědět

    Strašně dobré, moc jsme si pochutnali, děkujeme za recept 🙂

    • Marcela
      Zvěřejněno: 18:27h, 26 října Odpovědět

      To mě těší, je to jedno z našich oblíbených jídel! 🙂

  • Petra Poláková
    Zvěřejněno: 11:32h, 24 října Odpovědět

    Už máme na cestě domů i Vaši kuchařku 🙂

    • Marcela
      Zvěřejněno: 18:27h, 26 října Odpovědět

      Moc děkuji za nákup 🙂

Vložte komentář