Hrášková polévka

Hrášková polévka

🌱HRÁŠKOVÁ S MÁTOU🌱

• zeleninový vývar nebo bujon Natur
• mražený hrášek
• Lučina/Gervais/jiný čerstvý sýr
• česnek
• tvrdý sýr s tučností do 30%
• celozrnný chléb na krutony
• máta
• sůl, pepř
• parmazán na chips

Do vývaru dáme krátce povařit hrášek a česnek, dochutíme solí a pepřem. Stáhneme z plotny, dodáme mátu a tyčovým mixérem rozmixujeme do hladkého krému. Vmícháme lžíci až dvě čerstvého sýru na zjemnění. Poté dodáme tvrdý sýr na kostičky.
Krutonky a chips si připravíme v troubě na pečícím papíru. Pečivo nakrájejte na kostičky, parmazán dejte po lžíci na papír a pečte do křupava.

Žádné komentáře

Vložte komentář