Tuňákovo ricottové těstoviny

Tuňákovo ricottové těstoviny

 

🐟TUŇÁKOVO RICOTTOVÉ TĚSTOVINY S BROKOLICÍ🐟 (2 PORCE)

 

•160g celozrnných těštovin

•plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (120g po odkapání)

•150g ricotty

•300g brokolice

•pár cherry rajčátek

•bylinky dle sebe

•sůl, pepř

•dýňová semínka

•šťáva z půlky citronu

 

Těstoviny uvaříme al dente, brokolici uvaříme tak, aby si zachovala barvu a pevnost.

Do uvařených těstovin vmícháme ricottu, tuňáka, dochutíme bylinkami, solí, pepřem, na závěr jemně vmícháme ricottu, zakapeme citronovou šťávou, zasypeme semínky, dozdobéme cherrynkami na půlky a můžeme podávat.

Neuvěřitelně rychlá a dobrá jednoduchost! 🙂

Žádné komentáře

Vložte komentář