14 Úno Tuňákovo ricottové těstoviny
TUŇÁKOVO RICOTTOVÉ TĚSTOVINY S BROKOLICÍ (2 PORCE)
•160g celozrnných těštovin
•plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (120g po odkapání)
•150g ricotty
•300g brokolice
•pár cherry rajčátek
•bylinky dle sebe
•sůl, pepř
•dýňová semínka
•šťáva z půlky citronu
Těstoviny uvaříme al dente, brokolici uvaříme tak, aby si zachovala barvu a pevnost.
Do uvařených těstovin vmícháme ricottu, tuňáka, dochutíme bylinkami, solí, pepřem, na závěr jemně vmícháme ricottu, zakapeme citronovou šťávou, zasypeme semínky, dozdobéme cherrynkami na půlky a můžeme podávat.
Neuvěřitelně rychlá a dobrá jednoduchost! 🙂
Žádné komentáře