Hermelín s bulgurem

Hermelín s bulgurem

 

🍅HERMELÍN S BULGUREM A SUŠENÝMI RAJČATY🍅 (1 porce/30 minut)

•1ks hermelínu nebo camembertu se sníženým obsahem tuku

•70g bulguru

•1 jarní cibulka

•3 sušená rajčátka naložená v oleji

•kousek červené papriky

•bazalkové listy

•sůl, pepř

 

 

Nejdříve si předehřejeme troubu na 200 stupňů.

Bulgur uvaříme dle návodu, scedíme a necháme v hrnci. Sušené rajčátka a papriku nakrájíme na opravdu malé kousky. Jarní cibulku na kolečka. Vše potom přisypeme do hrnce, osolíme, opepříme a promícháme, ať se chutě propojí.

Do rozehřáté trouby dáme na plech vystlaný pečícím papírem sýr. 

Postačí 5 minut, aby byl vevnitř tekutější. 

Bulgurovou směs nandáme na talíř, dozdobíme lístky čerstvé bazalky, nahoru dáme hermelín, který lehce opepříme a nakrojíme.

Žádné komentáře

Vložte komentář