Grilované krůtí maso v tortille

Grilované krůtí maso v tortille

🥙TRHANÉ KRŮTÍ MASO🥙

•krůtí prso v celku
•sůl, pepř
•mletá sladká paprika
•rajčata, cibule, citron, česnek, bazalka
•troška olivového oleje
•celozrnné tortilly
Vše kromě prsa nakrájíme na kousky, citron na plátky a zabalíme do alobalu, aby nevytekla šťáva.
Grilujeme cca hodinku na středně rozpáleném grilu.
Jakmile máme ugrilováno, opatrně rozbalíme, šťávu přelejeme do hrnce spolu se zeleninou z balíčku.
Prso natrháme pomocí dvou vidliček na kousky.
Zbylou zeleninu se šťávou povaříme přímo na grilu v hrnci, přidáme trochu kečupu, krátce povaříme na omáčku. Tu následně smícháme s natrhaným masem.
Poté vše vložíme do opečené celozrnné tortilly a zabalíme. Chutě můžete měnit dle sebe, jakou salsu si vyberete je na vás, já ale doporučuji obě zaráz, jsou TOP!

 

Žádné komentáře

Vložte komentář