Rebarborová buchta s drobenkou

Rebarborová buchta s drobenkou

🍓REBARBOROVÁ BUCHTA S JAHODAMI A DROBENKOU🍓

Těsto:
•2 hrnky špaldové celozrnné mouky
•2 vejce
•1 bílý jogurt
•1 hrnek mléka
•2 lžíce oleje
•1 prášek do pečiva a trocha sody
•stévie/med dle sebe
•3 stonky rebarbory
•hrst jahod

Drobenka:
•kousek másla
•jemné vločky
•med

Vejce vyšleháme se sladidlem, přidáme olej, jogurt, mléko a potom do směsi zapracujeme mouku a prášek do pečiva se sodou 🥄
Vylijeme do formy vystlané pečícím papírem.
Rebarboru oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Jahody stačí na čtvrtinky.
Poté rebarboru a jahody rozprostřete na těsto a jdeme na drobenku.
Prsty smíchejte vločky s máslem, dokud se nespojí. Potom doslaďte lžičkou medu a máme hotovo. Nandejte na buchtu a pečte jej na 180 stupňů cca 40 minut

Žádné komentáře

Vložte komentář