Rebarborová buchta s drobenkou

Rebarborová buchta s drobenkou

 

🥧REBARBOROVÁ BUCHTA S DROBENKOU🥧

Těsto:
•2 hrnky špaldové celozrnné mouky
•2 vejce
•1 bílý jogurt
•1 hrnek mléka
•2 lžíce oleje
•1 prášek do pečiva a trocha sody
•stévie/med dle sebe
•5 stonků rebarbory

Drobenka:
•kousek másla
•jemné vločky
•med

Vejce vyšleháme se sladidlem, přidáme olej, jogurt, mléko a potom do směsi zapracujeme mouku a prášek do pečiva se sodou 🥄
Vylijeme do formy vystlané pečícím papírem.
Rebarboru oloupeme a nakrájíme na malé kousky.
Poté rebarboru rozprostřeme na těsto a jdeme na drobenku.
Prsty smíchámee vločky s máslem, dokud se nespojí. Potom dosladíme lžičkou medu a máme hotovo. Nandáme na buchtu a pečeme jej na 180 stupňů cca 40 minut

Žádné komentáře

Vložte komentář