Nepečený tvarohový cheesecake

Nepečený tvarohový cheesecake

🍰TVAROHOVÝ CHEESECAKE🍰

Na korpus jsem použila:
•200g celozrnných sušenek (napřREJ)
•lžíce chia a mléko (místo másla na spojení)

Na krém:
•2 nízkotučné tvarohy
•1 balení Goldessy Balance/Cream Spread/Lučiny Linie
•2 hrsti borůvek
•stévie
•máta
•vanilkové aroma
•želatina na podpoření ztuhnutí v prášku

Chia dáme namočit do mléka (asi 1/3hrnku) a necháme 20 minut bobtnat.
Rozmixujeme sušenky a přidáme chia s mlékem. Směs natlačíme na dno menší dortové formy a dáme stranou.
Krém uděláme jednoduše tak, že vymixujeme všechny ingredience kromě želatiny. Želatinu (1-2 lžíce smícháme s horkou vodou ve stejném množství) vylijeme do krému a zapracujeme. Krém nalijeme na korpus a dáme chladit ideálně přes noc, jestli to vydržíte.

Zdobíte dle sebe, já borůvky, máta a kytičky.
Vznikl nám vynikající cheesecake bez přidaného cukru plný bílkovin, takže bych se po něm nebála sáhnout i odpoledne

Žádné komentáře

Vložte komentář